KAHRAMANMARAŞ / ANDIRIN - Tufanpaşa İlkokulu

Tufanpaşa İlkokulu

Kadirli Caddesi Ahmet Yaycıoğlu Bulvarı
Vizyon
Her şeyden önce öğrencinin tüm yönleriyle eğitim ve gelişimini istiyoruz. Her öğrencinin başarılı olabileceğine kendisinin ve velisinin inanmasını, okulumuzda bu amaçla tüm imkanların seferber edildiğinin bilinmesini istiyoruz. Okulumuzda tüm bireylerin birbirlerine başarıda, umutsuzluğu değil ümit vererek cesareti ve gerekli motivasyonu kazandırmasını istiyoruz. Tüm çevre ailelerin çocuklarıyla daha sağlıklı bir iletişim kurmasını ve kendine güvenen kendini gerçekleştirme yolunda yürüyen bireyler yetiştirmelerini istiyoruz. Ve yine istiyoruz ki tüm bireyler bir şeyleri değiştirebileceğine inansın, kendine güvensin ve doğrulardan şaşmasın.
Misyon
Biz;Milli Eğitimin temel amaç ve ilkeleri ve buna bağlı olarak;İlköğretimin amaç ve ilkelerine uygun;Öğrencilerimizin bireysel yeteneklerinin dikkate alarak onların becerili ve özgüvenli olmalarını,çevre ile iyi olumlu iletişim kurarak davranışlar kazanmalarını ve liderlik özelliklerinin yanı sıra 21. Yüzyılda da gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmaları için varız .
Başarılar
2000-2001 Öğretim Yılında 8.Sınıflar arası Bilgi Kültür Yarışmasında İlçe İkincisi , 2004-2005 Öğretim Yılında 8. Sınıflar OKS sınavında İlçe Birincisi çıkarmıştır. 2005-2006 Öğretim Yılında İlçede Yapılan Bilgi Kültür Yarışmasında ilçe birincisi Olmuş ve İlde İlçemizi Temsil Etmiştir. 2006-2007 Öğretim Yılında 8.Sınıf OKS sınavında İlçe Birinci ve ikincisi ile İlçe 5,6,7,8. incisini çıkarmıştır. İlçede Yapılan Bilgi Kültür Yarışmasında İlçe İkincisi Olmuştur. 2007-2008 Öğretim yılında İlçemizde yapılan Bilgi Kültür Yarışmasında Okulumuz dördüncü , 2008-2009 Öğretim yılında İlçede yapılan İlköğretim okulları arası Bilgi Kültür yarışması ,Voleybol Turnuvası ve Futbol Turnuvalarında birinci olmuştur. 2008-2009 Öğretim Yılında SBS sınavında İlçe birincisini çıkarmıştır.Ayrıca Okulumuz Bölgesel yarışmalara da katılarak Gaziantep’te yapılan GAMAY Matematik Olimpiyatlarında 3.lük Ödülü, Kahramanmaraş’ta düzenlenen Matematik ve Fen Olimpiyatlarında İkincilik ödülü almıştır. 2000-2001 Öğretim Yılı İlköğretim Kurumları Yıldızlar Kategorisi Valilik kupası Halk oyunları Teşvik Ödülü almıştır. 2005-2006 Öğretim yılı İlçede düzenlenen İlköğretim Okulları arası Futbol Turnuvasında 3. , 2007-2008 Öğretim yılında Futbol Turnuvasında İkinci,Voleybol Turnuvasında üçüncü , 2008-2009 Öğretim yılında İlçemizde düzenlenen İlköğretim Okulları arası Futbol ve voleybol Turnuvalarında Birinci, 2009-2010 Öğretim Yılında ilçemizde düzenlenen Futbol Turnuvasında Birincilik almıştır. 2010-2011 Eğitim Öğretim Yılında İlçemizde yapılan “OKUDUKLARIMIZLA YARIŞIYORUZ” OKUMA YARIŞMASINDA İlçe Birincisi,İlköğretim okulları arası yapılan Futbol turnuvasında ilçe birincisi,voleybol turnuvasında ilçe dördüncüsü oldu. 2011-2012 Öğretim Yılında İl genelinde yapılan Yıldız Erkekler Futbol turnuvasında il Üçüncüsü olmuştur. 2011-2012 Öğretim yılında İlçemizde yapılan İlköğretim Okulları arası FUTBOL ve VOLEYBOL turnuvalarında ilçe BİRİNCİSİ olmuştur. 2011-2012 Öğretim yılı sonunda okullara yerleşme durumu; Fen Lisesi 3,Anadolu Öğretmen Lisesi 5,Anadolu Lisesi 4,Sağlık Meslek Lisesi 14, Anadolu İmam Hatip Lisesi 1,Spor Lisesi 1, Anadolu Meslek Lisesi 5 olmak üzere 33 öğrencimiz merkezi sistemle okullarına yerleşti. 2012-2013 Öğretim yılı sonunda okullara yerleşme durumu; Fen Lisesi 3,Anadolu Öğretmen Lisesi 1,Anadolu Lisesi 7,Sağlık Meslek Lisesi 8, Anadolu İmam Hatip Lisesi 2, 21 öğrencimiz merkezi sistemle okullarına yerleşti.
Ulaşım
KAHRAMANMARAŞ MERKEZE 80 KM UZAKLIKTA, OSMANİYE KADİRLİ İLÇESİNE 50 KM UZAKLIKTADIR.
İLÇE MERKEZİ
MERKEZ