KAHRAMANMARAŞ / ANDIRIN - Tufanpaşa İlkokulu

Mrt

KÜTÜPHANE HAFTASI ETKİNLİKLERİ  "ANDIRIN OKUYOR " 27 MART ÇARŞAMBA  SAAT:10:30 HÜKÜMET KONAĞI ÖNÜ

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü Haftasında okulumuz 1.sınıflar arasında İstiklal Marşı'nın  ilk 2 kıtasının ezberlenerek güzel okunması,2.sınıflar arasında İstiklal Marşı'nın 5 kıtasının ezberlenerek güzel okuma,3.ve 4. sınıflar arasında ise İstiklal Marşı'nın 10 kıtasının ezberlenerek güzel okuma yarışması düzenlendi.Bu yarışmada okul 1.,2.,3.'lerine madalyaları verildi.

Şbt

Okulumuz 3 B sınıfı öğrencilerinden Eslem , Zeynep, Zehra ve Asiye eTwinning projesi kapsamında başlatılan ''Mektup Arkadaşım '' etkinliği için yurtdışı ortağı Fransız öğrencilere mektuplarını gönderdiler.

Şbt

Okulumuz 3- B şubesinden Eslim Doğan ''Touch My Heart'' eTwinning projesi kapsamında başlatılan hikaye tamamlama etkinliğinde kendisine verilen görevi layıkıyla yerine getirdiği için tebrik ediyoruz.

Şbt

Okulumuz 3/B sınıfının yürütmüş olduğu eTwinning projesi kapsamında ''Küresel Isınma ''konulu Meleknaz ve Eslim  resim çalışmalarını panoda sergilediler.Verilen sorumluluğu güzel bir şekilde yaptıkları için tebrik ediyoruz.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında İlçemizde Cümle Yarışmasında

İlçe 1.Melek Karpuz.

İlçe 3. İzzettin Taha Karakaş.

İlçe 5. Meleknaz Dal

Dereceye giren öğrencilerimiz hediyelerini aldılar.

Okulumuzda Yeni Bir Proje Başlıyor

Bu projenin amacı insan için önemli olan ahlaki değerlerin kaybolmaması için bu değerlerin yaparak yaşayarak öğrencilerimize öğretmek. Böylece kültürümüzün parçası olan değerlerimizi nesilden nesile aktararak çağımızda ki ahlaki bozulma ve dağılmayı  önlemektir.Her birey özel ve değerlidir. Hayatı güzel yaşamayı hak eder. Sağlıklı toplumlar inşa etmek, değerlerimizi bilen, yaşayan bireyler olmalarına katkı sağlamakla mümkündür. İşte bu sebeple bu proje kasım ayında başlamıştır. Türkiye ve Fransa'nın kuruculuğunu yaptığı projemizde, 3 Romanya'dan ,1 Gürcistan'dan, 1İtalya'dan toplamda 5 ülke yer almaktadır. Projemiz Kasım, Aralık, Ocak, Şubat, Mart aylarını içine alarak 5ay sürecektir. Proje Okul Koordinatör Öğretmenleri

Yasemin KESKİN    Şerife PEKSOY

Ara

Okulumuzun '' Dilimizin Zenginlikleri Projesi '' panosunu hazırladık. En İyi Cümle Yarışmasında Dereceye giren;

1-İ.Taha Karakaş

2-Melek Karpuz

3.Eslim Doğan

4.Zeynep Miray Yücesoy

5.Meleknaz Dal    öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ

May

Okulumuz öğretmenlerinden Yasemin KESKİN ve öğrencilerinin katıldığı projenin amacı günümüz teknolojik aletleriyle uzun zaman harcayan çocuklarımıza geleneksel oyunlarımızı öğreterek bilişsel,zihinsel,bedesel gelişimlerine katkı sağlayarak onların daha sosyal ilişkiler kurmasını sağlamak.

May

Okulumuz öğretmenlerinden Yasemin KESKİN  ve öğrencileri  BANA GÜZEL BİR DÜNYA BIRAKIN ''LEAVE ME A NİCE  WORLD''e twinning projesini yürütüyorlar.Projenin amacı doğayı korumanın önemini kavramaları,geri dönüşümün hayatımıza,çevremize ,ekonomimize faydalarını yaparak yaşayarak öğrenmeleri,öğrencilerimizin .gelecek nesillere yatırım yapmasına sağlamaktır.Bu proje ile doğa ve çevre hakkında farkındalık oluşturmak istiyorlar.